Спеціальності та освітньо-професійні програми
№ з/п |
Назва спеціальності |
Освітньо-професійна програма |
Випускник може обіймати посади: |
1 |
181 Харчові технології |
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
- Майстри виробничих дільниць (підрозділів) у промисловості (майстер виробничої дільниці; майстер цеху). - Технік-лаборант (хімічні та фізичні дослідження). - Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів. - Інспектор з контролю якості продукції. - Бригадир на дільницях основного виробництва хлібопекарське та кондитерське виробництво). |
2 |
|
- Майстри виробничих дільниць (підрозділів) у промисловості (майстер виробничої дільниці; майстер цеху). - Технік-лаборант (хімічні та фізичні дослідження). - Технік-технолог з виробництва молочної продукції. - Інспектор з контролю якості продукції. - Бригадир на дільницях основного виробництва (молочне виробництво). - Майстер з виробництва незбираномолочної та кисломолочної продукції. - Майстер з виробництва сухого знежиреного молока й замінника незбираного молока. |
|
3 |
|
- Майстри виробничих дільниць (підрозділів) у промисловості (майстер виробничої дільниці; майстер цеху). - Технік-лаборант (хімічні та фізичні дослідження). - Технік-технолог з виробництва м’ясної продукції. - Інспектор з контролю якості продукції. - Контролер харчової продукції (виробництво м'ясних та рибних продуктів). - Оператор лінії у виробництві харчової продукції (виробництво м'ясних продуктів). |
|
4 |
|
- Технік-технолог з технології харчування. - Технік-технолог з технології харчування. - Завідувач підприємства громадського харчування. - Начальник виробництва (на підприємстві харчування). - Керівники виробничих підрозділів у закладах ресторанного господарства, готелях та інших місцях розміщення. - Керуючий рестораном (кафе, їдальнею і т. ін.). - Начальник дільниці ресторану (кафе, їдальні і т. ін.). - Менеджери (управителі) в закладах ресторанного господарства. - Виробник харчових напівфабрикатів. - Шеф-кухар. - Майстер ресторанного обслуговування. - Член бригади ресторану. |
|
5 |
142 Енергетичне машинобудування
|
Монтаж та обслуговування холодильно-компресорних машин та установок |
- Електрик. - Механік. - Механік дільниці. - Механік цеху. - Механік виробництва. - Механік – налагоджувальник. - Механік з ремонту устаткування. - Механік дизельної та холодильної установок. - Механік рефрижераторних установок (судновий). - Технік-енергетик. - Технік- теплотехнік. - Технік з налагоджування та випробувань. - Технік з експлуатації та ремонту устаткування. - Технік-технолог (механіка). - Технік-конструктор (механіка). - Технік з підготовки технічної документації. - кресляр-конструктор. - майстер виробничого навчання. |
6
|
133 Галузеве машинобудування |
- Майстер з експлуатації лінійної частини трубопроводів. - Майстер з експлуатації та ремонту машин і механізмів. - Майстер з ремонту устаткування. - Майстер з ремонту технологічного устаткування. - Майстер виробничого навчання. |
|
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок |
- Фахівці в галузі фінансів та торгівлі. - Дилери (біржові торгівці за свій рахунок) та брокери (посередники) із заставних та фінансових операцій. - Агент страховий. - Інші фахівці в галузі фінансів і торгівлі. - Інспектор з організації інкасації та перевезення цінностей. - Інспектор кредитний. - Інспектор обмінного пункту. - Інші технічні фахівці в галузі управління. - Інспектор-ревізор. - Ревізор. - Інспектор з інвентаризації. - Інспектори податкової служби. - Інспектор з контролю за цінами. - Ревізор-інспектор податковий. |
||
7 |
071 Облік і оподаткування |
- Асистент бухгалтера-експерта. - Бухгалтер. - Касир-експерт. - Інші технічні фахівці в галузі управління. - Ревізор. - Інспектор. - Інспектор з інвентаризації. - Інспектор-ревізор. - Інспектори податкової служби. - Державний податковий інспектор. - Ревізор-інспектор податковий.
|