ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНІ ПРОГРАМИ

№ з/п

Назва спеціальності, освітня програма

Випускник може обіймати посади:

 

 

 

 

 

 

1

Спеціальність
142 Енергетичне машинобудування


Освітньо-професійна програма:

"Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин і установок"

-механік;

-механік дизельної та холодильної установок;

-механік дільниці;

-механік ізотермічних вагонів для перевезення живої риби;

-механік льодозаводу;

-механік рефрижераторних установок;

-механік рефрижераторного поїзду (секції);

-механік цеху;

-механік - налагоджувальник;

-механік-виробництва;

-механік з ремонту устаткування;

-теплотехнік;

-технік-конструктор (механіка);

-майстер виробничого навчання.

 

 

 

 2

Спеціальність
181 Харчові технології


Освітньо-професійна програма:

"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів"

-технік-технолог;

-начальник цеху;

-майстер цеху;

-майстер виробничої дільниці;

-лаборант-мікробіолог;

-технік-лаборант;

-контролер готової продукції;

-кондитер.

 

 

 

3

Спеціальність
181 Харчові технології


Освітньо-професійна програма:

"Зберігання, консервування та переробка молока"

-технік-технолог, технік-лаборант-хімік;

-технік-лаборант мікробіолог;

-технік-лаборант-дозиметрист;

-майстер виробничої дільниці;

-інспектор з контролю якості продукції;

-начальник виробництва малого підприємства.

 

 

 

 4

Спеціальність
181 Харчові технології


Освітньо-професійна програма:

"Зберігання, консервування та переробка м'яса"

-технік-технолог, технік-лаборант-хімік;

-технік-лаборант мікробіолог;

-технік-лаборант-дозиметрист;

-майстер виробничої дільниці;

-інспектор з контролю якості продукції;

-начальник виробництва малого підприємства.

 

 

 

5

Спеціальність
181 Харчові технології


Освітньо-професійна програма:

"Виробництво харчової продукції"

-технік-технолог з технології харчування;

-офіціант;

-метрдотель;

-кухар;

-виробник харчових напівфабрикатів;

-кухар дитячого харчування.

 

 

 

 

 

 

6

 

 

Спеціальність
133 Галузеве машинобудування


Освітньо-професійна програма:

"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв"

 

-механік;

-механік виробництва;

-механік з ремонту устаткування;

-механік цеху;

-механік-налагоджувальник;

-технік з експлуатації та ремонту устаткування;

-технік з інструменту;

-технік з механізації трудомістких процесів;

-технік-конструктор (механіка);

-технік-технолог (механіка);

-технік з налагоджування та випробувань;

-технік з підготовки виробництва;

-майстер виробничого навчання.

 

 

 

7

Спеціальність
072 Фінанси, банківська справа та страхування


Освітньо-професійна програма:

"Бухгалтерський облік"

-фінансовий менеджер;

-бухгалтер;

-касир;

-ревізор;

-страховий агент;

-біржовий маклер;

-інспектор обмінного пункту;

-брокер з цінних паперів.