Спеціальності та освітньо-професійні програми
Спеціальність та спеціалізація | Освітньо-професійна програма | Освітня кваліфікація | Вимоги до осіб, які можуть розпочати навчання за програмою, терміни навчання | Випускник може обіймати посади |
---|---|---|---|---|
G13 Харчові технології | Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів | Фаховий молодший бакалавр з харчових технологій за ОПП «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» | – базова середня освіта — 3 р. 5 міс. – повна загальна середня освіта; професійна (професійно-технічна) освіта; фахова передвища освіта; – вища освіта — 2 р. 5 міс. |
– майстер виробничої дільниці; – майстер цеху; – технік-лаборант (хімічні та фізичні дослідження); – технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів; – інспектор з контролю якості продукції; – бригадир на дільницях основного виробництва (хлібопекарське та кондитерське виробництво). |
181 Харчові технології | Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів | Фаховий молодший бакалавр з харчових технологій за ОПП «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» | – базова середня освіта — 3 р. 5 міс. – повна загальна середня освіта; професійна (професійно-технічна) освіта; фахова передвища освіта; – вища освіта — 2 р. 5 міс. |
– майстер виробничої дільниці; – майстер цеху; – технік-лаборант (хімічні та фізичні дослідження); – технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів; – інспектор з контролю якості продукції; – бригадир на дільницях основного виробництва (хлібопекарське та кондитерське виробництво). |
G13 Харчові технології | Виробництво харчової продукції | Фаховий молодший бакалавр з харчових технологій за ОПП «Виробництво харчової продукції» | – базова середня освіта — 3 р. 5 міс. – повна загальна середня освіта; професійна (професійно-технічна) освіта; фахова передвища освіта; – вища освіта — 2 р. 5 міс. |
– фахівець з виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів; – фахівець з технології харчування; – технік-технолог з технології харчування; – кухар; – кухар дитячого харчування; – виробник харчових напівфабрикатів; – шеф-кухар; – офіціант; – метрдотель; – бармен; – майстер ресторанного обслуговування. |
181 Харчові технології | Виробництво харчової продукції | Фаховий молодший бакалавр з харчових технологій за ОПП «Виробництво харчової продукції» | – базова середня освіта — 3 р. 5 міс. – повна загальна середня освіта; професійна (професійно-технічна) освіта; фахова передвища освіта; – вища освіта — 2 р. 5 міс. |
– технік-технолог з технології харчування; – технік-технолог з виробництва борошняних і кондитерських виробів; – завідувач підприємства громадського харчування; – начальник виробництва (на підприємстві харчування); – керівники виробничих підрозділів у закладах ресторанного господарства, готелях та інших місцях розміщення; – керуючий рестораном (кафе, їдальнею тощо); – начальник дільниці ресторану (кафе, їдальні тощо); – менеджери (управителі) в закладах ресторанного господарства; – адміністратор (господар) залу; – виробник харчових напівфабрикатів; – шеф-кухар; – майстер ресторанного обслуговування; – член бригади ресторану; – метрдотель. |
G13 Харчові технології | Зберігання, консервування та переробка м’яса | Фаховий молодший бакалавр з харчових технологій за ОПП «Зберігання, консервування та переробка м’яса» | – базова середня освіта — 3 р. 5 міс. – повна загальна середня освіта; професійна (професійно-технічна) освіта; фахова передвища освіта; – вища освіта — 2 р. 5 міс. |
– майстер виробничої дільниці; – майстер цеху; – технік-лаборант (хімічні та фізичні дослідження); – технік-технолог з виробництва м’ясної продукції; – інспектор з контролю якості продукції; – контролер харчової продукції (виробництво м’ясних та рибних продуктів); – оператор лінії у виробництві харчової продукції (виробництво м’ясних продуктів). |
181 Харчові технології | Зберігання, консервування та переробка м’яса | Фаховий молодший бакалавр з харчових технологій за ОПП «Зберігання, консервування та переробка м’яса» | – базова середня освіта — 3 р. 5 міс. – повна загальна середня освіта; професійна (професійно-технічна) освіта; фахова передвища освіта; – вища освіта — 2 р. 5 міс. |
– майстер виробничої дільниці; – майстер цеху; – технік-лаборант (хімічні та фізичні дослідження); – технік-технолог з виробництва м’ясної продукції; – інспектор з контролю якості продукції; – контролер харчової продукції (виробництво м’ясних та рибних продуктів); – оператор лінії у виробництві харчової продукції (виробництво м’ясних продуктів). |
G13 Харчові технології | Зберігання, консервування та переробка молока | Фаховий молодший бакалавр з харчових технологій за ОПП «Зберігання, консервування та переробка молока» | – базова середня освіта — 3 р. 5 міс. – повна загальна середня освіта; професійна (професійно-технічна) освіта; фахова передвища освіта; – вища освіта — 2 р. 5 міс. |
– майстер виробничої дільниці; – майстер цеху; – технік-лаборант (хімічні та фізичні дослідження); – технік-технолог з виробництва молочної продукції; – інспектор з контролю якості продукції; – бригадир на дільницях основного виробництва (молочне виробництво); – майстер з виробництва незбираномолочної та кисломолочної продукції; – майстер з виробництва сухого знежиреного молока й замінника незбираного молока. |
181 Харчові технології | Зберігання, консервування та переробка молока | Фаховий молодший бакалавр з харчових технологій за ОПП «Зберігання, консервування та переробка молока» | – базова середня освіта — 3 р. 5 міс. – повна загальна середня освіта; професійна (професійно-технічна) освіта; фахова передвища освіта; – вища освіта — 2 р. 5 міс. |
– майстер виробничої дільниці; – майстер цеху; – технік-лаборант (хімічні та фізичні дослідження); – технік-технолог з виробництва молочної продукції; – інспектор з контролю якості продукції; – бригадир на дільницях основного виробництва (молочне виробництво); – майстер з виробництва незбираномолочної та кисломолочної продукції; – майстер з виробництва сухого знежиреного молока й замінника незбираного молока. |
G11 Машинобудування
G11.03 Технологічні машини та обладнання
|
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв | Фаховий молодший бакалавр з машинобудування за спеціалізацією «Технологічні машини та обладнання» за ОПП «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв» | – базова середня освіта — 3 р. 10 міс. – повна загальна середня освіта; професійна (професійно-технічна) освіта; фахова передвища освіта; – вища освіта — 2 р. 10 міс. |
– майстер з експлуатації лінійної частини трубопроводів; – майстер з експлуатації та ремонту машин і механізмів; – майстер з ремонту устаткування; – майстер з ремонту технологічного устаткування; – майстер виробничого навчання. |
133 Галузеве машинобудування | Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв | Фаховий молодший бакалавр з галузевого машинобудування за ОПП «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв» | – базова середня освіта — 3 р. 10 міс. – повна загальна середня освіта; професійна (професійно-технічна) освіта; фахова передвища освіта; – вища освіта — 2 р. 10 міс. |
– майстер з експлуатації лінійної частини трубопроводів; – майстер з експлуатації та ремонту машин і механізмів; – майстер з ремонту устаткування; – майстер з ремонту технологічного устаткування; – майстер виробничого навчання. |
G4 Енерговиробництво
G4.04 Холодильні та кліматичні технології
|
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок | Фаховий молодший бакалавр з енерговиробництва за спеціалізацією «Холодильні та кліматичні технології» за ОПП «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок» | – базова середня освіта — 3 р. 10 міс. – повна загальна середня освіта; професійна (професійно-технічна) освіта; фахова передвища освіта; – вища освіта — 2 р. 10 міс. |
– механік дільниці; – механік цеху; – механік виробництва; – механік-налагоджувальник; – механік з ремонту устаткування; – механік дизельної та холодильної установок; – механік рефрижераторних установок (судновий); – технік-енергетик; – технік-теплотехнік; – технік з налагоджування та випробувань; – технік з експлуатації та ремонту устаткування; – технік-технолог (механіка); – технік-конструктор (механіка); – технік-інспектор; – технік з підготовки виробництва; – технік з підготовки технічної документації; – кресляр-конструктор. |
142 Енергетичне машинобудування | Монтаж та обслуговування холодильно-компресорних машин та установок | Фаховий молодший бакалавр з енергетичного машинобудування за ОПП «Монтаж та обслуговування холодильно-компресорних машин та установок» | – базова середня освіта — 3 р. 10 міс. – повна загальна середня освіта; професійна (професійно-технічна) освіта; фахова передвища освіта; – вища освіта — 2 р. 10 міс. |
– механік дільниці; – механік цеху; – механік виробництва; – механік-налагоджувальник; – механік з ремонту устаткування; – механік дизельної та холодильної установок; – механік рефрижераторних установок (судновий); – технік-енергетик; – технік-теплотехнік; – технік з налагоджування та випробувань; – технік з експлуатації та ремонту устаткування; – технік-технолог (механіка); – технік-конструктор (механіка); – технік-інспектор; – технік з підготовки виробництва; – технік з підготовки технічної документації; – кресляр-конструктор. |
D Бізнес, адміністрування та право
D1 Облік і оподаткування
|
Бухгалтерський облік | Фаховий молодший бакалавр з обліку і оподаткування за ОПП «Бухгалтерський облік» | – базова середня освіта — 2 р. 10 міс. – повна загальна середня освіта; професійна (професійно-технічна) освіта; фахова передвища освіта; – вища освіта — 1 р. 10 міс. |
– асистент бухгалтера-експерта; – бухгалтер; – касир-експерт; – інші технічні фахівці в галузі управління; – ревізор; – інспектор; – інспектор з інвентаризації; – інспектор-ревізор; – інспектори податкової служби; – державний податковий інспектор; – ревізор-інспектор податковий. |
071 Облік і оподаткування | Бухгалтерський облік | Фаховий молодший бакалавр з обліку і оподаткування | – базова середня освіта — 2 р. 10 міс. – повна загальна середня освіта; професійна (професійно-технічна) освіта; фахова передвища освіта; – вища освіта — 1 р. 10 міс. |
– асистент бухгалтера-експерта; – бухгалтер; – касир-експерт; – інші технічні фахівці в галузі управління; – ревізор; – інспектор; – інспектор з інвентаризації; – інспектор-ревізор; – інспектори податкової служби; – державний податковий інспектор; – ревізор-інспектор податковий. |
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок | Бухгалтерський облік | Фаховий молодший бакалавр з фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку | – базова середня освіта — 2 р. 10 міс. – повна загальна середня освіта; професійна (професійно-технічна) освіта; фахова передвища освіта; – вища освіта — 1 р. 10 міс. |
– касир (на підприємстві, в установі, організації); – конторський службовець (бухгалтерія); – контролер ломбарду; – касир (у банку); – контролер ощадного банку; – обліковець з реєстрації бухгалтерських даних; – рахівник; – таксувальник; – статистик; – табельник; – вимірювач об’єктів нерухомого майна. |