ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Анкетування здобувачів освіти

Оцінювання освітньо-професійних программ
Виробництво харчової продукції
Переглянути
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Переглянути
Зберігання, консервування та переробка мʼяса
Переглянути
Зберігання, консервування та переробка молока
Переглянути
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Переглянути
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Переглянути
Бухгалтерський облік
Переглянути
Дослідження задоволеності здобувачів освіти освітнім процесом у 2025-2026 н.р.
Дослідження задоволеності здобувачів освіти освітнім процесом у 2025-2026 н.р.
Переглянути