ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Положення

Положення коледжу

Положення про академічну доброчесність

Положення про атестацію кабінетів і лабораторій

Положення про атестацію педагогічних працівників

Положення про вибіркові освітні компоненти

Положення про відділення професійно-технічного навчання

Положення про відділення у Відокремленому структурному підрозділ

Положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти

Положення про дистанційне навчання

Положення про дуальну форму здобуття освіти

Положення про екзаменаційну комісію

Положення про загальні збори трудового колективу

Положення про заочне навчання

Положення про індивідуальний навчальний план

Положення про класного керівника

Положення про методичну раду

Положення про моніторинг якості  фахової освіти та освітньої діяльності

Положення про навчальні майстерні

Положення про навчально-методичний кабінет

Положення про організацію освітнього процесу

Положення про організацію практики в дистанційному режимі

Положення про освітньо-професійні програми

Положення про особливості користування гуртожитком

Положення про педагогічну раду

Положення про переведення

Положення про підвищення кваліфікації

Положення про порядок визнання результатів навчання, отриманих у неформальній та інформальній освіті

Положення про проведення практики здобувачів освіти

Положення про раду голів циклових комісій

Положення про раду класних керівників

Положення про рейтинг викладача

Положення про рейтинг циклових комісій

Положення про стипендіальне забезпечення студентів

Положення про раду студентського самоврядування

Положення про творчу групу 

Положення про центр практики

Положення про циклову комісію

Правила внутрішнього розпорядку у гуртожитку

Програма перспективного розвитку на 2021-2025 рр.

Програма перспективного розвитку центр практики

Тимчасовий порядок організації практики

Тимчасовий порядок організації практичного навчання під час дії правового режиму воєнного стану