ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Положення

Положення коледжу

Положення про академічну доброчесність

Положення про атестацію кабінетів і лабораторій

Положення про атестацію педагогічних працівників

Положення про відділення професійно-технічного навчання

Положення про відділення у Відокремленому структурному підрозділ

Положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти

Положення про дуальну форму здобуття освіти

Положення про екзаменаційну комісію

Положення про загальні збори трудового колективу

Положення про класного керівника

Положення про методичну раду

Положення про навчальні майстерні

Положення про навчально-методичний кабінет

Положення про організацію освітнього процесу

Положення про освітньо-професійні програми

Положення про особливості користування гуртожитком

Положення про педагогічну раду

Положення про підвищення кваліфікації

Положення про порядок визнання результатів навчання, отриманих у неформальній та інформальній освіті

Положення про раду голів циклових комісій

Положення про рейтинг викладача

Положення про рейтинг циклових комісій

Положення про стипендіальне забезпечення студентів

Положення про раду студентського самоврядування

Положення про творчу групу 

Положення про центр практики

Положення про циклову комісію

Програма перспективного розвитку на 2021-2025 рр.

Положення про класного керівника

Положення про Раду класних керівників

Положення про центр з профорієнтаційної роботи

Положення про організацію і проведення профорієнтаційної роботи