ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Вибіркові освітні компоненти за вибором здобувачів освіти

133 Галузеве машинобудування

Освітньо-професійна програмаЕксплуатація та ремонт обладнання харчових виробництв

Назва освітньої компоненти

Кредити

ЄКТС

Години

Назва освітньої компоненти

Кредити

ЄКТС

Години

3 курс

 

1 семестр

 

 

 

 

 

1

Розробка креслень засобами САПР

4

120

Системи автоматизованогокерування

4

120

 

2 семестр

 

 

 

 

 

1

Теплопостачання та теплозбереження

3

90

Енергоефективність нашої оселі

3

90

2

Сучасна технічна механіка

3

90

Основи механіки та механічні передачі харчових виробництв

3

90

4 курс

 

1 семестр

 

 

 

 

 

1

Основи менеджменту

3

90

Зовнішньоекономічна діяльність підприємства

3

90

 

2 семестр

 

 

 

 

 

1

Сімейно-побутова культура та домашня економіка

1

30

Кодекс етики і моралі успішної особистості

1

30

2

Професійна орієнтація випускників ЗФПО  на ринку праці

1

30

Основи психології праці

1

30

3

Електронна комерція

2,5

75

Start-up проекти

2,5

75

4

Технічне обслуговування обладнання харчових виробництв і сучасні методи відновлення деталей

3

90

Механізація обладнання харчових виробництв, вантажно-розвантажувальних та складських робіт

3

90