ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Вибіркові освітні компоненти за вибором здобувачів освіти

Спеціальність181 Харчові технології 

Освітньо-професійна програмаВиробництво харчової продукції

 

Назва освітньої компоненти

Кредити

ЄКТС

Години

Назва освітньої компоненти

Кредити

ЄКТС

Години

1 курс

 

2 семестр

 

 

 

 

 

1

Загальна технологія харчових виробництв

4

120

Сировині ресурси харчових виробництв

4

120

4 курс

 

1 семестр

 

 

 

 

 

1

Професійна орієнтація випускників ЗФПО на ринку праці

1,5

45

Основи психології праці

1,5

45

2

Основи підприємництва

2

60

Захист прав споживачів

2

60

3

Облік і звітність

2

60

Основи менеджменту

2

60

4

Виробництво кондитерських борошняних виробів

2

60

Дизайн страв та кондитерське мистецтво

2

60

5

Етнічні кухні

3

90

Міжнародна кухня

3

90

6

Основи барної справи

2,5

75

Організація кейтерингового обслуговування

2,5

75