ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Вибіркові освітні компоненти за вибором здобувачів освіти

Спеціальність181 Харчові технології 

Освітньо-професійна програма Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

 

Назва освітньої компоненти

Кредити

ЄКТС

Години

Назва освітньої компоненти

Кредити

ЄКТС

Години

1 курс

 

2 семестр

 

 

 

 

 

1

Загальна технологія харчових виробництв

4

120

Сировині ресурси харчових виробництв

4

120

3 курс

 

2 семестр

 

 

 

 

 

1

Технохімічний контроль виробництва

5

150

Контроль якості та безпека продукції галузі

5

150

4 курс

 

1 семестр

 

 

 

 

 

1

Сімейно-побутова культура та домашня економіка

1,5

45

Кодекс етики і моралі успішної особистості

1,5

45

2

Основи менеджменту

2,5

75

Зовнішньоекономічна діяльність підприємства

2,5

75

 

2 семестр

 

 

 

 

 

1

Професійна орієнтація випускників ЗФПО на ринку праці

1,5

45

Основи психології праці

1,5

45

2

Основи підприємницької діяльності

2

60

Захист прав споживачів

2

60

3

Кондитерське мистецтво

3

90

Новітні технології в галузі

3

90

 

 1 
Показано 1 - 1 (всего 1)