Графік консультацій
щодо проходження виробничої практики здобувачів освіти спеціальності 181 Харчові технології
освітньо-професійної програми Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
групи ХЛ-41
|
День тижня |
Час |
Викладач |
Засіб комунікації |
|
Вівторок |
1430 |
Варибрус В.П. |
varibrus.v@ukr.net |
|
Четвер |
1430 |
Сервіс Zoom |
|
|
Понеділок |
1430 |
Чуйкова С.В. |
chukova.s@ukr.net |
|
Сервіс Zoom |
|||
|
Середа |
1430 |
Туз Н.В. |
nata.tyz@ukr.net |
|
П’ятниця |
1430 |
Сервіс Zoom |
|
|
Вівторок |
1430 |
Лазарєва Т.В. |
t.lazareva@ukr.net |
|
Сервіс Google Meet |
|||
|
Середа |
1430 |
Борисенко С.Г. |
borisenko.s@ukr.net |
|
Сервіс Zoom |
|||
|
Четвер |
1430 |
Землянко М.М. |
zemlyanko.m@ukr.net |
|
Сервіс Google Meet |
|||
|
П’ятниця |
1430 |
Власенко Л.Л. |
vlasenko.luda@ukr.net |
|
Сервіс Zoom |
