ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Графік консультацій

 щодо проходження виробничої практики здобувачів освіти спеціальності 181 Харчові технології

освітньо-професійної програми Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

 групи ХЛ-41

 

День тижня

Час

Викладач

Засіб комунікації

Вівторок

1430

Варибрус В.П.

varibrus.v@ukr.net

Четвер

1430

Сервіс Zoom

Понеділок

1430

Чуйкова С.В.

chukova.s@ukr.net

Сервіс Zoom

Середа

1430

Туз Н.В.

nata.tyz@ukr.net

Пятниця

1430

Сервіс Zoom

Вівторок

1430

Лазарєва Т.В.

t.lazareva@ukr.net

Сервіс Google Meet

Середа

1430

Борисенко С.Г.

borisenko.s@ukr.net

Сервіс Zoom

Четвер

1430

Землянко М.М.

zemlyanko.m@ukr.net

Сервіс Google Meet

Пятниця

1430

Власенко Л.Л.

vlasenko.luda@ukr.net

Сервіс Zoom