Центр практики

Очолює Центр практики, працевлаштування та кар’єрного росту студентської молоді. Викладач-методист, спеціаліст вищої категорії.
Закінчила Український заочний політехнічний інститут імені І. З. Соколова.
Спеціальність: «Технологія основного органічного та нафто-хімічного синтезу».
Нагороджена «Знаком пошани» Міністерства аграрної політики України, має Подяки МОН України.

Закінчила Харківську державну академію технології та організації харчування.
Спеціальність: технологія громадського харчування.
Майстер виробничого навчання за освітньо-професійними програмами:
- Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів;
- Виробництво харчової продукції;
- Зберігання, консервування та переробка молока.

Закінчила Харківську державну академію технології та організації харчування, Харківський політехнічний інститут, Харківський державний університет харчування та торгівлі.
Кваліфікація: ступінь вищої освіти — магістр.
Майстер виробничого навчання за ОПП: «Зберігання, консервування та переробка м’яса».

Закінчив Полтавський кооперативний інститут.
Спеціальність: товарознавство і торгівля непродовольчими товарами.
Кваліфікація: товарознавець-комерсант.
Майстер виробничого навчання за освітньо-професійними програмами:
- Зберігання, консервування та переробка молока;
- Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів;
- Зберігання, консервування та переробка м’яса.

Закінчив Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка.
Спеціальність: енергетика сільськогосподарського виробництва.
Кваліфікація: інженер-електрик.
Майстер виробничого навчання за ОПП:
- Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок;
- Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв.

Закінчив Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка.
Спеціальність: машинобудування.
Кваліфікація: бакалавр з машинобудування.
Майстер виробничого навчання за ОПП:
- Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок;
- Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв.

Закінчив Харківський державний університет харчування та торгівлі.
Спеціальність: готельно-ресторанна справа. Кваліфікація: магістр.
Закінчив Державний біотехнологічний університет.
Спеціальність: харчові технології. Кваліфікація: магістр.
Майстер виробничого навчання за освітньо-професійними програмами:
- Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів;
- Зберігання, консервування та переробка молока;
- Виробництво харчової продукції.