ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Центр практики

Чуйкова Світлана Вікторівна
Чуйкова Світлана Вікторівна

Очолює Центр практики, працевлаштування та кар’єрного росту студентської молоді. Викладач-методист, спеціаліст вищої категорії.

Закінчила Український заочний політехнічний інститут імені І. З. Соколова.

Спеціальність: «Технологія основного органічного та нафто-хімічного синтезу».

Нагороджена «Знаком пошани» Міністерства аграрної політики України, має Подяки МОН України.

Землянко Марина Миколаївна
Землянко Марина Миколаївна

Закінчила Харківську державну академію технології та організації харчування.

Спеціальність: технологія громадського харчування.

Майстер виробничого навчання за освітньо-професійними програмами:

  • Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів;
  • Виробництво харчової продукції;
  • Зберігання, консервування та переробка молока.
Задорожна Ірина Сергіївна
Задорожна Ірина Сергіївна

Закінчила Харківську державну академію технології та організації харчування, Харківський політехнічний інститут, Харківський державний університет харчування та торгівлі.

Кваліфікація: ступінь вищої освіти — магістр.

Майстер виробничого навчання за ОПП: «Зберігання, консервування та переробка м’яса».

Кукуяшний Сергій Володимирович
Кукуяшний Сергій Володимирович

Закінчив Полтавський кооперативний інститут.

Спеціальність: товарознавство і торгівля непродовольчими товарами.
Кваліфікація: товарознавець-комерсант.

Майстер виробничого навчання за освітньо-професійними програмами:

  • Зберігання, консервування та переробка молока;
  • Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів;
  • Зберігання, консервування та переробка м’яса.
Волобуєв Андрій Сергійович
Волобуєв Андрій Сергійович

Закінчив Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка.

Спеціальність: енергетика сільськогосподарського виробництва.
Кваліфікація: інженер-електрик.

Майстер виробничого навчання за ОПП:

  • Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок;
  • Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв.
Луценко Руслан В’ячеславович
Луценко Руслан В’ячеславович

Закінчив Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка.

Спеціальність: машинобудування.
Кваліфікація: бакалавр з машинобудування.

Майстер виробничого навчання за ОПП:

  • Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок;
  • Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв.
Лісянський Леонід Леонідович
Лісянський Леонід Леонідович

Закінчив Харківський державний університет харчування та торгівлі.
Спеціальність: готельно-ресторанна справа. Кваліфікація: магістр.

Закінчив Державний біотехнологічний університет.
Спеціальність: харчові технології. Кваліфікація: магістр.

Майстер виробничого навчання за освітньо-професійними програмами:

  • Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів;
  • Зберігання, консервування та переробка молока;
  • Виробництво харчової продукції.