ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Центр практики 

 chuykova

 

 

Центр практики, працевлаштування та кар’єрного росту студентської молоді очолює Чуйкова Світлана Вікторівна, викладач методист, спеціаліст вищої категорії. Закінчила Український заочний політехнічний інститут імені І.З. Соколова

Спеціальність: «Технологія основного органічного та нафто-хімічного синтезу».

Нагороджена «Знаком пошани» Міністерства аграрної політики України, має  Подяки Міністерства освіти і науки України.

 zemlyanko



Землянко Марина Миколаївна, закінчила Харківську державну академію технології та організації харчування.

Спеціальність: технологія громадського харчування.

Майстер виробничого навчання студентів за освітньо-професійними  програмами:

  • Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів;
  • Виробництво харчової продукції;
  • Зберігання, консервування та переробка молока.
 tarasenko



Тарасенко Ірина Сергіївна, закінчила Харківську державну академії технології та організації харчування.

Харківський політехнічний інститут.

Харківський державний університет харчування та торгівлі та здобула кваліфікацію ступінь вищої освіти магістр.

Майстер виробничого навчання студентів за освітньо-професійною програмою:

  • Зберігання, консервування та переробка м`яса.
 Центр практики

 

 

Волобуєв Андрій Сергійович, закінчив Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка.

Спеціальність: енергетика сільськогосподарського виробництва.

Кваліфікація: інженер-електрик.

Майстер виробничого навчання студентів за освітньо-професійними програмами:

  • Монтаж і обслуговування холодильно -компресорних машин та установок;
  • Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв.
 1  

Луценко Руслан В’ячеславович, закінчив Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка.

Спеціальність: машинобудування.

Кваліфікація: бакалавр з машинобудування.

 

Майстер виробничого навчання студентів за освітньо-професійними програмами:

  • Монтаж і обслуговування холодильно -компресорних машин та установок;
  • Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв.