ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА

Мета навчальної практики – навчання студентів професійної майстерності, підготовка їх до самостійної трудової діяльності, яка направлена на формування відповідного відношення до роботи, творчої ініціативи, виконання правил техніки безпеки, формування навичок виконання нескладних операцій та робіт на різних ділянках виробництва.

Завдання навчальної практики – закріплення теоретичних знань та удосконалення практичних умінь одержаних при вивченні профілюючих дисциплін спеціального циклу, ознайомлення і вивчення на підприємстві передової техніки і технології, методів і норм організації та безпеки праці.

Для забезпечення якісного проведення навчальної практики у коледжі працюють такі лабораторії:

  • технології кондитерського виробництва і харчових концентратів;
  • технології хлібопекарського та макаронного виробництва;
  • виробництва харчової продукції;
  • технохімічного і радіометричного контролю;
  • навчальна лабораторія технології молока;
  • технології м’яса і м’ясопродуктів;
  • монтажу, ремонту та обслуговування холодильно-компресорних машин та установок;
  • лабораторія технічних засобів навчання;
  • навчально-виробничий цех з переробки молока;
  • механічна та слюсарна майстерні.

 

1 2 4
Навчальна та виробнича практики 6 22

ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА

Мета технологічної практики – поглиблення і закріплення знань з спеціальних, технічних і економічних дисциплін, вивчення структури підприємства, організації виробництва, адміністративно-технічного управління і техніко – економічного стану підприємства.

Технологічна практика здійснюється на базових підприємствах, відповідно з укладеними угодами.

Переддипломна практика є завершальним етапом навчання і проводиться з метою узагальнення та вдосконалення здобутих знань, практичних умінь і навичок, оволодіння професійним досвідом та готовності майбутнього фахівця до самостійної трудової діяльності, а також збору та опрацювання матеріалів для дипломного проекту.


24 312  52