ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

На сторінках інтерактивного інформаційного вісника Державної установи «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» Міністерства освіти і науки України «Освітня траєкторія» було згадано унікальний проєкт, який реалізується в нашому коледжі – «Відродження української стародавньої кухні за рецептами артбуку Ольги Кольорово «Жива українська кухня».

 В світлі воєнного конфлікту, є гостра потреба у переоцінці та системних заходах щодо розвитку професійних компетенцій здобувачів освіти та активізації національно-патріотичного виховання на основі українських цінностей.

 Команда коледжу прагне підтримувати самореалізацію через різноманітні позааудиторні заходи, такі як онлайн-зустрічі, майстер-класи, мовно-літературні конкурси, вікторини, круглі столи, майстер-класи. Спільні зусилля викладачів та студентів, ентузіазм та енергія, не лише виховали глибоку повагу до української кухні, а й стали значним кроком у визнанні цінності української спадщини та культури.

Ознайомитись зі змістом статті можна на сторінках інтерактивного інформаційного вісника «Освітня траєкторія» за посиланням: https://nmc-vfpo.com/interaktyvnyj-informaczijnyj-visnyk-osvitnya-trayektoriya/