ПІДСУМКИ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ТА ПЕРЕДДИПЛОМНОЇ ПРАКТИКИ
Відбулися захисти звітів з технологічної та переддипломної практик здобувачів освіти за заочною формою навчання зі спеціальностей 181 Харчові технології, 142 Енергетичне машинобудування у форматі відеоконференціїZoom.
Базами практики для студентів стали підприємства міста Харкова, Харківськоїобластей.Для окремих студентів практика була організована в дистанційному режимі, адже потрібно було не просто забезпечити студентам належний рівень практики, а й подбати про їхню безпеку та безпеку їхніх рідних в умовах воєнного стану.
При захисті звітів студенти продемонстрували звіти, презентації, у своїх доповідях показали теоретичні знання та ділилися практичним досвідом, набутим в умовах виробництва.
Комісії у складі директора коледжу Ольги БОНДАРЕНКО, заступника
директора з навчально-виробничого роботи Світлани ЧУЙКОВОЇ та керівниківпрактики від коледжу Вікторії ВАРИБРУС, Наталії ТУЗ та Лариси СИНЄГУБЕНКО, брали участь у захисті, який успішно здійснювалася в режиміонлайн.
Отриманий практичний досвід є важливою складовою у підготовці
висококваліфікованих спеціалістів, які здатні грамотного вирішувати проблеми,що стоять перед харчовою галуззю у ринкових умовах та дасть можливістьуспішного працевлаштування!!!