ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

ПІДСУМКИ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ТА ПЕРЕДДИПЛОМНОЇ ПРАКТИКИ

Відбулися захисти звітів з технологічної та переддипломної практик здобувачів освіти за заочною формою навчання зі спеціальностей 181 Харчові технології,  142 Енергетичне машинобудування у форматі відеоконференціїZoom.

Базами практики для студентів стали підприємства міста Харкова, Харківськоїобластей.Для окремих студентів практика була організована в дистанційному режимі, адже потрібно було не просто забезпечити студентам належний рівень практики, а й подбати про їхню безпеку та безпеку їхніх рідних в умовах воєнного стану.

При захисті звітів студенти продемонстрували звіти, презентації, у своїх доповідях показали теоретичні знання та ділилися практичним досвідом, набутим  в умовах виробництва.

Комісії у складі директора коледжу Ольги БОНДАРЕНКО, заступника
директора з навчально-виробничого роботи Світлани ЧУЙКОВОЇ та керівниківпрактики від коледжу Вікторії ВАРИБРУС, Наталії ТУЗ та Лариси СИНЄГУБЕНКО, брали участь у захисті, який успішно здійснювалася в режиміонлайн.

Отриманий практичний досвід є важливою складовою у підготовці
висококваліфікованих спеціалістів, які здатні грамотного вирішувати проблеми,що стоять перед харчовою галуззю у ринкових умовах та дасть можливістьуспішного працевлаштування!!!