Центром практики, працевлаштування та кар’єрного росту під керівництвом директора коледжу Ольги БОНДАРЕНКО проведено засідання комісії по сприянню працевлаштування випускників, що навчаються за спеціальністю 181 Харчові технології за освітньо-професійною програмою Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів.
Привітала учасників зустрічі директор коледжу Ольга БОНДАРЕНКО.
Випускникам була надана інформація про наявність вакансій на підприємствах харчової промисловості та можливості продовжити навчання у Державному біотехнологічному університеті.
Представник ДБТУ, Олена БОЛХОВІТІНА, кандидат технічних наук, доцент кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів, ознайомила студентів зі вступною кампанією 2024 року до університету, продемонструвала презентації про наукові досягнення кафедр, практичну підготовку студентів та запросила на навчання.
Сподіваємося, що інформація для випускників була корисна та допомогла зробити майбутній вибір.