ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Вибіркові освітні компоненти за вибором здобувачів освіти

Спеціальність181 Харчові технології 

Освітньо-професійна програма Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

Заочна форма здобуття освіти

Назва освітньої компоненти

Кредити

ЄКТС

Години

Назва освітньої компоненти

Кредити

ЄКТС

Години

3 курс

 

1 семестр

 

 

 

 

 

1

Основи підприємництва

3

90

Захист прав споживачів

3

90

2

Кондитерське мистецтво

3

90

Новітні технології в галузі

3

90

3

Технохімічний контроль виробництва

5

150

Контроль якості та безпека продукції галузі

5

150