ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

ОНЛАЙН ЕКСКУРСІЯ НА ТОВ «САЛТІВСЬКИЙ М’ЯСОКОМБІНАТ»

Одним із важливих чинників забезпечення якості підготовки сучасних фахівців є тісна співпраця з стейкхолдерами, які є зацікавленими у кваліфікованих майбутніх випускниках.

ТОВ «Салтівський м’ясокомбінат» та наш коледж об’єднує плідна багаторічна співпраця, яка продовжується, не зважаючи на воєнний стан в нашій країні.

ФахівціТОВ «Салтівський м’ясокомбінат»Андрій КИШИЧЕНКО, старший майстер та Ірина МИНЬКО, технік-технолог провели онлайн екскурсію для викладацького складу та здобувачів освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою Зберігання, консервування та переробка м’яса.

Професійний підхід спеціалістів сучасного м'ясопереробного холдингу SMK, чітка організація виробництва, застосування інноваційних технологій та сучасного обладнання забезпечують високу якість м’ясних продуктів, які стали улюбленими стравами на столах українських родин. Онлайн екскурсія проведена цікаво, на високому професійному рівні, висвітлюючи повний виробничий цикл. По закінченню заходу фахівці дали розширені відповіді на різноманітні питання, як студентів так і викладачів.

Адміністраціяколеджу, викладацький склад та студентська молодь  висловлює щиру подяку керівництву і колективу ТОВ «Салтівський м’ясокомбінат» за плідну співпрацю у галузі освіти.