ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Наприкінці січня коледж відсвяткував випуск здобувачів фахової
передвищої освіти спеціальності 181 Харчові технології.
Випускний вечір пройшов в очному форматі. Присутніми були
випускники, їх батьки, адміністрація та викладачі коледжу.
Диплом фахового молодшого бакалавра отримав 51 здобувач освіти.
Дипломи з відзнакою були вручені 5 випускникам. Це – Руденький
Данило, Рогов Богдан, Ряболус Євгенія, Тимохіна Анастасія, група ТХ-41,
Баришнікова Юлія, група Т-41.
Серед випускників – Нікіфорова Соломія, Рогов Богдан, Тимохіна
Анастасія, Лук’янчук Олег, Руденький Данило, які отримували підвищені
стипендії за відмінне та сумлінне навчання, активну громадську роботу.
З закінченням навчання у коледжі випускників привітали Максим
Леонідович Серік – кандидат технічних наук, доцент, проректор з науково-
педагогічної роботи, Марина Олександрівна Янчева – доктор технічних наук,
професор, декан факультету переробних і харчових виробництв Державного
біотехнологічного університету, директор коледжу Ольга Михайлівна
Бондаренко, які побажали успіхів у подальшому житті, мирного неба,
перемоги України.
Випускники та батьки подякували директору коледжу Ользі Михайлівні
та всьому педагогічному колективу за якісну організацію освітнього процесу, за
професійні знання, доброзичливість, людяність та незламність під час війні.