ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

У форматі відеоконференції Zoom відбувся захист звітів з переддипломної
практики випускного курсу студентів освітньо-професійних програм
Зберігання, консервування та переробка молока, Зберігання, консервування та
переробка м’яса та Виробництво харчової продукції.
Проходження практики відбувалось в умовах воєнного стану, як в онлайн
так й офлайн режимі і завершилася оформленням звітів, які були складені
здобувачами освіти у відповідності з вимогами та Тимчасовим порядком
організації практичного навчання під час дії правового режиму воєнного стану у
нашому коледжі.
Базами практики для студентів стали підприємства: ТОВ «Фабрика
морозива «Хладопром», ТОВ «Харківський молокозавод», ПП
«Новожанівський м’ясокомбінат», ТОВ «Салтівський м’ясокомбінат» та
провідні заклади ресторанного господарства «Япошка», ТОВ «ТРУДОВІ
РЕЗЕРВИ УКРАЇНИ», Кафе «Ніколь», «Баста паста», ресторан «Villa Park», (м.
Івано-Франківськ) та ресторан «Туман» (м. Черкаси).
Комісії у складі директора коледжу Ольги БОНДАРЕНКО, заступником
директора з навчально-виробничого навчання Світлани Чуйкової та керівників
практики від коледжу Ірини КЛИМОВОЇ, Ірини ЗАДОРОЖНОЇ та Людмили
ВЛАСЕНКО брали участь у захисті, який успішно здійснювалася в режимі
онлайн.
Отриманий практичний досвід є важливою складовою у підготовці
висококваліфікованих спеціалістів, які здатні грамотного вирішувати проблеми,
що стоять перед харчовою галуззю у ринкових умовах та дасть можливість
успішного працевлаштування!!!