ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

18 грудня 2023 року в онлайн режимі Державною установою «Науково-
методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» проведено засідання
фахового методичного об’єднання зі спеціальності 181 Харчові технології, в
якому взяла участь директор коледжу Ольга БОНДАРЕНКО, як член
фахового методичного об’єднання.
На засіданні було обговорено питання підготовки навчально-
методичного забезпечення спеціальності та які освітньо-професійні
програми зі спеціальності 181 «Харчові технології» потребують особливої
методичної підтримки.
Особливу увагу приділили обговоренню питання створення тестових
завдань з ОПП «Виробництво харчової продукції» для реалізації пілотного
проєкту щодо вивчення (моніторингу) якості освіти у закладах фахової
передвищої освіти з метою визначення освітніх втрат, спричинених
пандемією СОVID-19, війною російської федерації проти України (шляхом
дистанційного тестування) та формування авторських колективів з розробки
та рецензування електронних посібників. Колектив коледжу підключився до
розробки тестових завдань з блоків стандартизації, товарознавства, контролю
якості харчової продукції та економічних дисциплін.
Учасники засідання розглянули першочергові завдання, внесли
пропозиції для подальшої ефективної роботи ФМО та обмінялись досвідом.