Засідання гуртка студентів "Індустрія хлібно-макаронних ідей", що
відбулося 13 грудня 2023 року, виявилося неабияким досвідом для студентів,
які звернули свою увагу на вивчення і вдосконалення процесу виробництва
хлібобулочних виробів. Під керівництвом досвідчених наставників Наталії ТУЗ
та Світлани БОРИСЕНКО та професіоналів галузі, студенти не лише отримали
можливість опанувати нові навички, але й внести важливі покращення до
звичайних рецептур.
Головним аспектом роботи гуртка стало вивчення і впровадження до
рецептур хлібобулочних виробів таких нестандартних інгредієнтів, як гречане і
маїсове борошно, а також смажена цибуля. Ці добавки, виявилося, не лише
збагатили смакові якості виробів, але і надали їм покращену структурно-
механічну дію, що стало ключовим фактором у підвищенні якості готових
продуктів.