ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

За підтримки Асоціації саперів України на занятті з предмету «Захист
України» для студентів першого курсу, що навчаються за спеціальністю 181
Харчові технології за освітніми програмами Зберігання, консервування та
переробка молока та Зберігання, консервування та переробка м’яса було
проведено навчання з попередження ризиків від мін та вибухонебезпечних
предметів та роз’яснення правил поведінки для захисту при небезпеці для
життя в зоні військових дій.
Під час зустрічі студенти мали можливість пригадати основи безпечної
поведінки під час військового стану та дізнатися правила поводження із
вибухонебезпечними предметами.
Дякуємо Асоціації саперів України за надану можливість студентам
сформувати знання та навички правильної поведінки в умовах загроз
воєнного часу.