ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Центром практики, працевлаштування та кар’єрного росту під
керівництвом директора коледжу Ольги БОНДАРЕНКО проведено засідання
комісії по сприянню працевлаштування випускників, що навчаються за
спеціальністю 181 Харчові технології за освітніми програмами Зберігання,
консервування та переробка молока, Зберігання, консервування та переробка
м’яса та Виробництво харчової продукції.
Привітали учасників зустрічі Валерій МИХАЙЛОВ, проректор з
наукової роботи, доктор технічних наук, заслужений діяч науки і техніки
України, Лауреат Державної премії України та директор коледжу Ольга
БОНДАРЕНКО.
Випускникам була надана інформація про наявність вакансій на
підприємствах харчової промисловості та можливості продовжити навчання
у Державному біотехнологічному університеті.
Представники ДБТУ, а саме завідувач кафедри Вікторія ПОГАРСЬКА,
доктора технічних наук, професора кафедри «Харчових технологій продуктів
з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні», Наталя
ФЕДАК, кандидата технічних наук, доцента, професора кафедри «Харчових
технологій в ресторанній індустрії» та Тетяна ЖЕЛЄВА, кандидата
технічних наук, доцента кафедри «Технології м’яса» ознайомили студентів зі
вступною кампанією 2024 року до університету, продемонстрували
презентації про наукові досягнення кафедр, практичну підготовку студентів
та запросили на навчання.
Сподіваємося, що інформація для випускників була корисна та
допомогла зробити майбутній вибір.