ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

У коледжі стартував проєкт «Відродження української стародавньої кухні
за рецептами артбуку Ольги Кольорово «Жива українська кухня» за творчою
ідеєю та підтримкою Бондаренко О.М., директора коледжу, керівник проєкту –
Чуйкова С.В., заступник директора з НВР. Учасники проєкту: викладачі
циклової комісії 05 «Харчові технології» та студенти спеціальності 181
«Харчові технології».
На зустрічі перед викладачами та студентами спеціальності 181 «Харчові
технологій» виступила Глянь Т.І., заступник генерального директора
приватного підприємства «Агро-Глянь», спонсор проєкту, яка розповіла про
творчий шлях та трагічну долю яскравою постаті – художниці, гастроблогерки
Ольги Кольорово.
Фоменко О.Л., завідувачка бібліотеки познайомила студентів та
викладачів з історією створення та змістом унікального видання – кулінарний
артбук «Жива українська кухня» відомої української художниці, педагогині,
дослідниці української кухні, мисткині, авторки багатьох благодійних проєктів,
керівниці студії мистецтв «Кольорово» Ольги Павленко (Кольорово).
Чуйкова С.В. презентувала учасникам зустрічі дорожньою карту проєкту,
який буде проходити з грудня 2023 р. по березень 2024 р.
Розпочали проєкт «Відродження української стародавньої кухні за
рецептами артбуку Ольги Кольорово «Жива українська кухня» студенти групи
ТХ-41 та ТХ-11 під керівництвом Власенко Л. Л., викладача технології
виробництва кулінарної продукції , з приготування різдвяних та новорічних
страв за стародавніми українськими рецептами з артбуку Ольги Кольорово.

Рекламна кампанія по висвітленню даного проєкту передбачається на
офіційному сайті коледжу та на платформах соціальних мереж Facebook,
Instagram, YouTube і TikTok.