ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Здобувачі освіти освітньо-професійної програми Виробництво хліба,
кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів групи Хл-21
завершили проходження навчальної практики. Під час проходження практики
студенти мали змогу розвивати свої професійні здібності та опрацьовувати
технології виробництва хліба, хлібобулочних, кондитерських виробів під час
проведення майстер–класів майстром виробничого навчання – Землянко
Мариною Миколаївною.
Практиканти пригощали смаколиками, що власноруч виготовили,
учасників спортивного свята «День здоров’я», яке проводилося в межах
проведення Олімпійського тижня в коледжі.
Студенти створювали власні відеоролики виготовлення хлібобулочних та
кондитерських продуктів, звітували про виконані індивідуальні завдання на
відеоконференціях. Навчальна практика пройшла плідно та цікаво!