На сторінках жовтневого випуску інформаційного вісника «Освітня
траєкторія» напередодні професійного свята День працівників харчової
промисловості та Всесвітнього дня продовольства розміщено статтю Технік-
технолог харчової промисловості – звучить гордо!, авторами якої є Світлана
ЧУЙКОВА, заступник директора з навчально-виробничої роботи, викладач-
методист та Вікторія ВАРИБРУС, голова циклової комісії харчових
технологій, викладач-методист ВСП «Харківський фаховий коледж харчової
промисловості ДБТУ».
У статті йдеться мова про важливість професійної підготовки фахівців
у сфері виробництва харчової продукції. Саме цим займається викладацький
колектив коледжу на чолі з директором Ольгою БОНДАРЕНКО. Висвітлено
питання практичної складової професійної підготовки техніків-технологів.
Сьогодні ринок відчуває потребу у фахівцях, компетентних не тільки в
теорії, а й насамперед у практичній сфері професійної діяльності. Отже, за
першочергову мету педагогічний колектив коледжу ставить підтримання
високого рівня фахової майстерності, удосконалення методик
компетентнісного навчання й нових освітніх технологій, пошук ефективних
шляхів співпраці з галузевими підприємствами задля якісної підготовки
техніків-технологів. Сподіваємося, підготовлені кадри сприятимуть тому, що
після завершення війни харчова промисловість України стане однією з
найефективніших у світі.
Більш детально ознайомитись зі змістом статті можна за посиланням:
Чуйкова С. Технік-технолог харчової промисловості – звучить гордо!
[Електронний ресурс] / С. Чуйкова, В. Варибрус // Освітня траєкторія.
Інформаційний вісник. – 2023. – Вип. 44. – С. 10-11. – Режим доступу :
https://onedrive.live.com/?authkey=%21AGVgvvSGjDM2BGo&id=AA7825D871
55CC49%212863&cid=AA7825D87155CC49&parId=root&parQt=sharedby&par
Cid=UnAuth&o=OneUp