ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

ЗАХОПЛЮЮЧА ПОДОРОЖ У СВІТ НОВИХ СМАКІВ

         16 травня у коледжі для майбутніх абітурієнтів було проведено безкоштовний майстер клас з інноваційних  харчових технологій "Захоплююча подорож у світ нових смаків". Заступник директора з навчально-виробничої роботи Чуйкова Світлана Вікторівна познайомила учасників заходу з метою зустрічі, розповіла про майже вікові традиції коледжу, про сучасні технології, які впроваджуються у освітній процес сьогодні, про співпрацю з українськими та зарубіжними базами практики і про всі перспективи сучасних фахівців харчової індустрії.

         Викладачі технологічних дисциплін Клімова Ірина Анатоліївна і Власенко Людмила Леонідівна поділилися деякими науковими секретами сучасної кулінарії та молекулярної кухні і про їх нерозривний зв’язок з наукою.

В програму свята увійшли наступні етапи:

- Дива кулінарії та закони фізики.

- Виробництво морозива.

- Приготування молекулярних спагеті.

- Цікаві кулінарні лайфаки.

-Дегустація солодких десертів.

         По закінченню зустрічі гості отримали солодкі сувеніри.