ЗАХОПЛЮЮЧА ПОДОРОЖ У СВІТ НОВИХ СМАКІВ
16 травня у коледжі для майбутніх абітурієнтів було проведено безкоштовний майстер клас з інноваційних харчових технологій "Захоплююча подорож у світ нових смаків". Заступник директора з навчально-виробничої роботи Чуйкова Світлана Вікторівна познайомила учасників заходу з метою зустрічі, розповіла про майже вікові традиції коледжу, про сучасні технології, які впроваджуються у освітній процес сьогодні, про співпрацю з українськими та зарубіжними базами практики і про всі перспективи сучасних фахівців харчової індустрії.
Викладачі технологічних дисциплін Клімова Ірина Анатоліївна і Власенко Людмила Леонідівна поділилися деякими науковими секретами сучасної кулінарії та молекулярної кухні і про їх нерозривний зв’язок з наукою.
В програму свята увійшли наступні етапи:
- Дива кулінарії та закони фізики.
- Виробництво морозива.
- Приготування молекулярних спагеті.
- Цікаві кулінарні лайфаки.
-Дегустація солодких десертів.
По закінченню зустрічі гості отримали солодкі сувеніри.