КОЛЕДЖАНСЬКІ КОРПОРАЦІЇ «БЕЗ СТЕРЕОТИПІВ»
Відбувся черговий етап ділової гри «Коледжанські корпорації». Студенти визначили тему: "Без стереотипів". До гри залучилися три корпорації.
Корпорацію «Шлях до зірок» представляв ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості Державного біотехнологічного університету». Завдання корпорації: дослідити впровадження нестереотипної організації освітнього процесу коледжу та деякі ініціативи щодо навчання. Проєкт створювали студенти коледжу Єлизавета Лобойченко, Богдан Бєсєдін, Артем Кузнєцов. Керівники корпорації: Тетяна Ігорівна Дорошенко, Ольга Ігорівна Кофанова, викладачі коледжу.
Корпорацію «Модна індустрія» представляла Люботинська гімназія № 5 Люботинської міської ради Харківської області. Завдання корпорації: дослідити модні тенденції в одязі як відмову від стереотипів у створенні образу. Проєкт створювали здобувачі освіти Сидоренко Михайло та Павлюк Олександра. Керівник корпорації: Катерина Іванівна Пікуль, вчитель гімназії.
Корпорація «Ф’ютче фрейг» виступила від холодильно-механічного відділення ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості Державного біотехнологічного університету». Завдання корпорації: розробити культурницький проєкт впровадження інноваційних технологій у холодильно-кріогенний сервіс. Проєкт розробили студенти холодильно-механічного відділення Нікіта Віленський, Данило Буряковський і Владислав Романенко. Керівники корпорації: Лариса Миколаївна Синєгубенко і Марина Валеріївна Товстик, викладачі коледжу. Журі конкурсу на чолі з директором коледжу Ольгою Михайлівною Бондаренко підвели і голосили підсумки. Золоті сертифікати отримали корпорації «Шлях до зірок» і «Ф’ютче фрейг». Корпорація «Модна індустрія» стала призером срібного сертифікату та переможцем у номінації "Глядацькі симпатії".
Серед уболівальників були присутні студенти і викладачі коледжу та гості – вчителі і здобувачі освіти загальноосвітніх закладів Люботинської міської ради Харківської області. Директор коледжу запросила гостей відвідати безкоштовний майстер-клас з інноваційних харчових технологій «Захоплююча подорож у світ нових смаків».