ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Майстер-клас «Зефірна флористика»

4 квітня відбулася запланована зустріч адміністрації та викладачів коледжу зі школярами абітурієнтами та їх батьками.

Інформацію про історію розвитку коледжу, підготовку молодших бакалаврів за освітньо-професійними програмами надала директор  Ольга  БОНДАРЕНКО, відповідальний секретар приймальної комісії Олена  СУДАКОВА ознайомила з правилами прийому на навчання.

Викладачем, головою циклової комісії Вікторією ВАРИБРУС та майстром виробничого навчання Мариною ЗЕМЛЯНКО в лабораторії харчових виробництв для абітурієнтів був проведений майстер-клас «Зефірна флористика». Абітурієнтів ознайомили з сировиною, приладдям та інструментами при роботі по виготовленню зефіру та оформленням з нього квіткових букетів.

З великим задоволенням гості працювали над створенням власних шедеврів, частувалися смаколиками та мали змогу власними букетами з зефіру потішити своїх близьких вдома.

Сподіваємося, що абітурієнти обов’язково завітають до коледжу на навчання.