ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Вітаємо переможців конкурсу студентських робіт на тему:

«ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО ТА ХАРЧУВАННЯ ОЧИМА СТУДЕНТІВ»

26 січня відбулось нагородження переможців конкурсу студентських робіт на тему: «ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО ТА ХАРЧУВАННЯ ОЧИМА СТУДЕНТІВ». Конкурс проводився за підтримки  проєкту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства».

Метою організації цього конкурсу  була популяризація органічного виробництва і харчування та залучення більшої кількості молоді до вивчення питань виробництва органічної продукції.

На конкурс надійшло 128 студентських робіт, з різних закладів вищої та фахової передвищої освіти. Оціночний комітет та спонсори цього конкурсу оцінили роботи учасників.

Творча студентська робота «ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ЖОЛУДІВ В ЯКОСТІ ОРГАНІЧНОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ», яку представили на конкурс студентки коледжу Сивохіна Дар’я та Сухіна Єлизавета під керівництвом викладачів Варибрус Вікторії Павлівни та Туз Наталії Вікторівни посіла 2 місце.

Вітаємо переможців та їх керівників! Бажаємо творчих успіхів та нових креативних ідей!