Вітаємо переможців конкурсу студентських робіт на тему:
«ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО ТА ХАРЧУВАННЯ ОЧИМА СТУДЕНТІВ»
26 січня відбулось нагородження переможців конкурсу студентських робіт на тему: «ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО ТА ХАРЧУВАННЯ ОЧИМА СТУДЕНТІВ». Конкурс проводився за підтримки проєкту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства».
Метою організації цього конкурсу була популяризація органічного виробництва і харчування та залучення більшої кількості молоді до вивчення питань виробництва органічної продукції.
На конкурс надійшло 128 студентських робіт, з різних закладів вищої та фахової передвищої освіти. Оціночний комітет та спонсори цього конкурсу оцінили роботи учасників.
Творча студентська робота «ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ЖОЛУДІВ В ЯКОСТІ ОРГАНІЧНОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ», яку представили на конкурс студентки коледжу Сивохіна Дар’я та Сухіна Єлизавета під керівництвом викладачів Варибрус Вікторії Павлівни та Туз Наталії Вікторівни посіла 2 місце.
Вітаємо переможців та їх керівників! Бажаємо творчих успіхів та нових креативних ідей!