ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

ЗАХИСТ ЗВІТІВ З ПЕРЕДДИПЛОМНОЇ ПРАКТИКИ

Здобувачі освіти, що навчаються за освітніми програмами Зберігання, консервування та переробка молока та Зберігання, консервування та переробка м’яса завершили проходження онлайн-переддипломної практики на провідних підприємствах галузі. Цього  року це були підприємства ТОВ «Фабрика морозива «ХЛАДОПРОМ», ПП «Новожанівський м’ясокомбінат» та ТОВ «Салтівський м’ясокомбінат».

Під час проходження практики студенти мали змогу ознайомитися з  характеристикою підприємства, асортиментом продукції, технологічними процесами виробництва  продукції, виконати індивідуальні завдання, які мали дослідницький характер.

Відповідаючи на запитання комісії, студенти проявили достатньо високий рівень знань, продемонстрували фахові компетентності відповідно до завдань та змісту практики.

Колектив коледжу вдячний керівникам підприємств за сприяння та підтримку в організації  практики та сподівається на подальшу плідну співпрацю.