ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Участь у конкурсі

«Органічне виробництво та харчування – очима студентів»

Десять здобувачів освіти коледжу, що навчаються за спеціальністю 181 взяли участь у конкурсі «Органічне виробництво та харчування – очима студентів», започаткований Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» за підтримки проєкту «Німецько-Українська співпраця в галузі органічного сільського господарства».

Дослідницькі роботи представили такі студенти: Боровська Альбіна –  «Дослідження та вивчення органічного виробництва хліба та хлібобулочних виробів», керівник Чуйкова С.В., Сивохіна Дар’я та Сухіна Єлизавета – «Перспективи використання жолудів в якості органічної сировини для борошняних кондитерських виробів», керівники Варибрус В.П. та Туз Н.В,  Єрємєєв Роман – «Розробка рецептури соусів для здорового харчування на основі плодово-овочевої сировини», керівник Власенко Л.Л., Деркач Єлизавета – «Використання рослинних добавок у виробництві кисломолочних напоїв», керівник Клімова І.А.

Статтю-роздум надіслала Хатнянська Карина «Формування індивідуального бренду «продукти органічного землеробства», керівник Власенко Л.Л. Кілька студентів підготували наукові статті: Люшня Крістіна  «Органічне харчування – запорука здоров’я нації в Україні», керівник Чуйкова С.В., Пономаренко Олексій  «Потенціал використання наночастинок на основі карбону в медицині та харчовій промисловості» та Солодовник Артем «Органічне виробництво як цілісна система господарювання» керівник Данильченко Ю.В., Філатова Ангеліна  «Збагачення корисними нутрієнтами сиру плавленого», керівник Маліборська Р.І. та Лук’янчук Олег  «Застосування побічних продуктів харчових виробництв у м’ясних продуктах» керівник Тарасенко І.А.

Підбиття підсумків, оголошення переможців конкурсу та нагородження буде проведено наприкінці грудня 2022 року. Бажаємо успіху та перемоги  нашим учасникам!