ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Вибіркові освітні компоненти за вибором здобувачів освіти

Спеціальність181 Харчові технології 

Освітньо-професійна програмаЗберігання, консервування та переробка м`яса

 

Назва освітньої компоненти

Кредити

ЄКТС

Години

Назва освітньої компоненти

Кредити

ЄКТС

Години

1 курс

 

2 семестр

 

 

 

 

 

1

Загальна технологія харчових виробництв

4

120

Сировині ресурси харчових виробництв

4

120

3 курс

 

1 семестр

 

 

 

 

 

1

Радіметричний контроль

3

90

Радіотоксикологічна безпека тварин і продуктів тваринництва

3

9

4 курс

 

1 семестр

 

 

 

 

 

1

Професійна орієнтація випускників ЗФПО на ринку праці

1,5

45

Основи психології праці

1,5

45

2

Інноваційні технології виробництва м’ясних продуктів

4,5

135

Сучасні концепції управління якістю м’ясних продуктів

4,5

135