Вибіркові освітні компоненти за вибором здобувачів освіти
Спеціальність181 Харчові технології
Освітньо-професійна програмаЗберігання, консервування та переробка м`яса
Назва освітньої компоненти |
Кредити ЄКТС |
Години |
Назва освітньої компоненти |
Кредити ЄКТС |
Години |
|
1 курс |
||||||
|
2 семестр |
|
|
|
|
|
1 |
4 |
120 |
4 |
120 |
||
3 курс |
||||||
|
1 семестр |
|
|
|
|
|
1 |
3 |
90 |
3 |
9 |
||
4 курс |
||||||
|
1 семестр |
|
|
|
|
|
1 |
1,5 |
45 |
1,5 |
45 |
||
2 |
4,5 |
135 |
4,5 |
135 |