ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

ОРГАНІЗАЦІЯ ПРАКТИЧНОГО НАВЧАННЯ ЯК ОСНОВА ПРОФЕСІЙНОГО СТАНОВЛЕННЯ ФАХІВЦІВ

Відбулася студентська науково-практична конференція за підсумками технологічної практики здобувачів освіти на відділенні Харчових технологій, що навчаються за освітніми програмами «Зберігання, консервування та переробка молока», «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» та «Виробництво харчової продукції».

Тимчасовий порядок організації практичного навчання під час дії правового режиму воєнного стану, методичні рекомендації щодо організації та проходження практики, оновлені індивідуальні завдання дозволили підтримувати систему практичної підготовки здобувачів освіти в умовах воєнного стану в країні.

35 студентів мали змогу пройти навчальну та технологічну практику  в Республіці Болгарія.

Успішно пройшли захисти звітів за всіма освітніми програмами, кращі студенти підготували виступи та презентації до конференції.

На конференцію були запрошені студенти 3-го та 4-го курсів, керівники практик, класні керівники, викладацький склад. З привітальним словом до учасників конференції звернулась заступник директора з навчальної роботи Лілія ДАВЛЕТШИНА, Ольга ТРЕТЬЯКОВА, начальник цеху ТОВ «Українсько-словенське підприємство «Хлібопекарський комплекс «Кулиничівський» та Тетяна ГАВРИШ, завідувач кафедри Технології хлібопродуктів і кондитерських виробів, к.т.н., доцент Державного біотехнологічного університету.

Адміністрація та керівники практики  докладають максимальних зусиль до якісного опанування студентами всіх освітніх компонентів освітніх програм в поточних складних умовах та сподіваються на успішне проходження практики!!!

ЧУЙКОВА Світлана,

Керівник Центру практики,

працевлаштування та кар’єрного росту студентської молоді