ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»
Головна
Коледж
Міжнародна діяльність і підготовка іноземців та осіб без громадянства
Історія коледжу
Ліцензії та сертифікати
Керівництво
Організаційна структура
Публічна документація
Відділ кадрів
Охорона праці
Фінансово економічна діяльність
3D тур
Матеріально-технічне забезпечення
Наявність вакантних посад
Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами
Мова (мови) освітнього процесу
Освітньо-професійні програми, що виконуються в закладі освіти
Територія обслуговування, закріплена за закладом освіти його засновником
Річний звіт про діяльність закладу освіти
Пошкодження майна коледжу внаслідок воєнних дій
Презентації
Онлайн кабінет практичного психолога
Студенту
Розклад дзвінків
Розклад занять
Рейтинги успішності
Розклад консультацій
Розклад роботи гуртків та секцій
Правила поведінки студентів
Вибіркові компоненти
Анкетування здобувачів освіти
Дія.Цифрова освіта.
Оплата за навчання
Вступнику
Обсяги прийому
Порядок прийому
Правила прийому
Положення
Графік роботи Приймальної комісії
Програма індивідуальної усної співбесіди
Розклад індивідуальних усних співбесід
Рейтингові списки
Підготовчі курси
Дні відкритих дверей
Вартість навчання
Накази
Мотиваційний лист
Результати індивідуальної усної співбесіди
Положення про ПК
Коледж на хвилях радіо
Вступ за ваучером у 2024 році
Новини
Контакти
Освітній процес
LCLOUD
Центр практичного навчання
Виховний простір
Методична робота
Скринька довіри
Перейти
Запобігання та виявлення корупції
Перейти
Міністерство освіти і науки
Перейти
Департамент освіти
Перейти
НМЦ
Перейти
ДБТУ
Перейти
УРЦЯО
Перейти
Бібліотека та музей коледжу
Перейти
Онлайн кабінет практичного психолога
Перейти
3D тур
Перейти
COVID 19
Перейти
Протидії тероризму і екстремізму
Перейти
Головна
/
Бібліотека
СТУДЕНТУ
Дисципліни загальноосвітнього циклу
Перейти
Довідкові видання
Перейти
1
Показано 1 - 2 (всего 2)