ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

ЗАХИСТ ЗВІТІВ З НАВЧАЛЬНОЇ ТА ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ НА ХОЛОДИЛЬНО-МЕХАНІЧНОМУ ВІДДІЛЕННІ

Відбувся захист у форматі відеоконференції Zoom звітів з навчальної та технологічної практики третього курсу денної форми навчання студентів освітньої програми «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок» та «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв».

Проходження практики відбулося в умовах воєнного стану і завершилося складанням звітів, які були складені здобувачами освіти відповідно до вимог та Тимчасовим порядком організації практичного навчання під час дії правового режиму воєнного стану у нашому коледжі. Базами практики для студентів стали підприємства Харківської області.

Комісії у складі завідувача центра практики, працевлаштування та кар'єрного росту студентської молоді Світлани Чуйкової, голови циклової комісії “спеціального холодильно-механічного обладнання” Марини Товстик та керівників практики від коледжу Миколи Рогожка, Ольги Братчикової та Юрія Юрченко брали участь у захисті, який успішно здійснювалася в режимі онлайн.

Отриманий практичний досвід є важливою складовою у підготовці висококваліфікованих спеціалістів, які здатні грамотно розв'язувати проблеми, що стоять перед харчовою галуззю в ринкових умовах.