ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

ПІДСУМКИ НАВЧАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ

Незважаючи на складний воєнний стан, група ХЛ-31, що навчається за освітньо-професійною програмою Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів, успішно завершила навчальну практику.

За час проходження практики студенти групи навчились готувати великий асортимент хлібних, хлібобулочних та кондитерських виробів: хліб, батони, сушки, короваї, пироги, печиво та торти. А також, фірмові та дієтичні десерти, серед яких цукерки, бездріжджові, безглютенові хлібці, батончики, які задовольнять потреби людей, що ведуть здоровий спосіб життя, полюбляють корисні смаколики, та потребують спеціалізованого харчування. Студенти створювали власні видеороліки виготовлення харчових продуктів, звітували про виконані індивідуальні завдання на відеоконференціях, проходили тестування у Сlasstime.

За час проходження практики здобувачі освіти групи ХЛ-31, досягли значних результатів у майстерності приготування виробів та вдосконалили свої навички. Кращі студенти: Люшня Кристина, Невзгляд Олександра, Рябуха Марина, Томаза Соня.