ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Захист звітів з переддипломної практики

27 квітня 2022 р. у форматі відеоконференції Zoom відбувся захист звітів з переддипломної практики випускного курсу заочної форми здобуття освіти освітньої програми "Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів".

Базами практики для студентів стали підприємства Харківської області. Практика була організована в дистанційному режимі, адже потрібно було не просто забезпечити студентам належний рівень практики, а й подбати про їхню безпеку та безпеку їхніх рідних в умовах воєнного стану.

Сьогодення вимагає від нас нових підходів до організації та проведення переддипломної практики, і в цьому контексті сучасні інформаційні технології дають змогу підвищити та вдосконалити ефективність освітнього процесу. У рамках дистанційного режиму роботи, засобами інтерактивної співпраці керівника практики і студентів були досягнуті підсумкові результати.

Отриманий практичний досвід є важливою складовою у підготовці висококваліфікованих спеціалістів, які здатні грамотного вирішувати проблеми, що стоять перед хлібопекарською, кондитерською, макаронною і харчоконцентратною галузями промисловості в ринкових умовах.