ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

3 КУРС

М-31
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
«Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв»
Т-31
Спеціальність: 181 Харчові технології
«Зберігання, консервування та переробка молока»
Тм-31
Спеціальність: 181 Харчові технології
«Зберігання, консервування та переробка м’яса»
ТХ-31
Спеціальність: 181 Харчові технології
«Виробництво харчової продукції»
Х-31
Спеціальність: 142 Енергетичне машинобудування
«Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»
ХЛ-31
Спеціальність: 181 Харчові технології
«Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів»
ХЛ-32
Спеціальність: 181 Харчові технології
«Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів»