ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

2 КУРС

М-21
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
«Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв»
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
«Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв»
Т-21
Спеціальність: G13 Харчові технології
«Зберігання, консервування та переробка молока»
Спеціальність: 181 Харчові технології
«Зберігання, консервування та переробка молока»
Тм-21
Спеціальність: G13 Харчові технології
«Зберігання, консервування та переробка м’яса»
Спеціальність: 181 Харчові технології
«Зберігання, консервування та переробка м’яса»
ТХ-21
Спеціальність: 181 Харчові технології
«Виробництво харчової продукції»
Х-21
Спеціальність: 142 Енергетичне машинобудування
«Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»
Х-22
Спеціальність: G4 Енерговиробництво
«Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»
ХЛ-21
Спеціальність: G13 Харчові технології
«Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів»
Спеціальність: 181 Харчові технології
«Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів»