ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

4 КУРС

М-41
Спеціальність: 133 Галузеве машинобудування
«Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв»
Т-41
Спеціальність: 181 Харчові технології
«Зберігання, консервування та переробка молока»
Тм-41
Спеціальність: 181 Харчові технології
«Зберігання, консервування та переробка м’яса»
ТХ-41
Спеціальність: 181 Харчові технології
«Виробництво харчової продукції»
ХЛ-41
Спеціальність: 181 Харчові технології
«Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів»
Х-41
Спеціальність: 142 Енергетичне машинобудування
«Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок»