ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Організація методичної роботи

Організація методичної роботи

1. Організація методичної роботи у Відокремленому структурному підрозділі «Харківський фаховий коледж харчової промисловості Державного біотехнологічного університету» здійснюється згідно з Конституцією України, законами України «Про освіту», «Про фахову передвищу освіту», Державною національною програмою «Освіта» (Україна XXI століття), Національною стратегією розвитку освіти в Україні та іншими правовими актами, які забезпечують пріоритетний розвиток освіти в Україні.

2. Організацію методичної роботи здійснює навчально-методичний кабінет,який очолює Ткаченко В.М.

3. У коледжі організовано роботу постійно діючих семінарів «Школа педагогічної майстерності» та «Школа адаптації викладача», творча група при навчально-методичному кабінеті, методична рада, рада наставників та рада голів циклових комісії.

4. Організація методичної роботи має основне стратегічне завдання: формувати педагога-професіонала, педагога- дослідника, педагога-новатора, здатного надавати здобувачам освіти якісні освітні послуги.