ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

ЗНАЙОМСТВО З БАЗОЮ ПРАКТИКИ – САЛТІВСЬКИМ М’ЯСОКОМБІНАТОМ.

Студенти IV курсу освітньо-професійної програми «Зберігання, консервування та переробка м`яса» разом з Чуйковою С.В., завідуючою навчально-виробничої практики та викладачем технології Тарасенко І.С. відвідали ТОВ «Салтівський м’ясокомбінат».

Це сучасне підприємство, яке є лідером в регіоні з виробництва продуктів з м'яса та м'яса свійської птиці, оптової торгівлі м'ясом та м'ясопродуктами, має потужну матеріальну базу, новітнє обладнання та міцний колектив однодумців.

Нас гостинно зустріли директор підприємства Махотка Ольга Ігорівна, заступник директора з якості Сапун Олена Володимирівна, начальник виробничого відділу Машкін Андрій Володимирович, начальник виробничої лабораторії Кондратьєва Ірина Олександрівна.

Дипломникам розповіли про структуру підприємства, напрямки діяльності; та провели ознайомчу екскурсію в лабораторії. Зустріч була цікавою та пізнавальною. Здобувачі освіти отримували змістовні відповіді на всі питання.

Студенти будуть проходити практику в умовах, які відповідають вітчизняним та європейським стандартам.
Хочемо висловити велику подяку адміністрації та колективу підприємства за яскраві враження та співпрацю організації переддипломної практики для наших випускників!