ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

У відповідності з навчальним планом і графіком освітнього процесу спеціальності 133 Галузеве машинобудування освітньої програми Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв у студентів гр. М-41відбувся курсовий комп'ютерний замір знань (ККЗЗ) з дисципліни Будова і експлуатація обладнання. ККЗЗ складається з двох частин: теоретичної та практичної. Теоретична частина передбачає комп'ютерне тестування - за 60хв.потрібно дати відповідь на 60 тестових запитань, а практична -це перевірка вмінь та навичок компоновки та технічного обслуговування харчового обладнання, яке використовується на сучасних м'ясних, молокопереробних, бродильних, лікеро-горілчаних підприємствах, хлібопекарських комбінатах. Екзамен у студентів приймали  директор коледжу - Ольга Бондаренко та викладач дисциплін спеціального харчового обладнання і голова циклової комісії Микола Рогожка. Результатами  ККЗЗ залишилися задоволені і викладачі і студенти!