ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Наші перемоги!

Відбулася ІV Регіональна науково-практична студентська конференція «Практика – запорука професійної компетентності та перспективного працевлаштування випускників заклади фахової передвищої освіти».

Захід організовано і проведено Обласним методичним об’єднанням заступників директорів з навчально- виробничої роботи та завідувачів виробничої практики закладів фахової передвищої освіти Харківської області.

В конференції взяли участь 23 заклади фахової передвищої освіти Харківської області, загальна кількість учасників – 245.

На конференції наш коледж гідно представив Кретов Микола, студент-випускник, який навчається за освітньо-професійною програмою Виробництво харчової промисловості. Його доповідь на тему «Роль практики та дослідницьких навичок у формуванні професійних компетентностей студентів» - яскрава презентація навичок, які були набуті під час практики в ресторанах міста Харкова, готелі «Melia Hotels Resorts» в Республіці Болгарія та дослідницька робота викликали великий інтерес учасників конференції.

Особливу зацікавленість та велику кількість питань до Миколи викликала розробка технології виготовлення батончиків лікувально-оздоровчого призначення з застосуванням заспокійливих трав, батончиків фітнес-лінії, що будуть кращими за існуючи та батончиків для людей з обмеженим харчуванням.

Вітаємо Кретова Миколу з отриманням першого місця та бажаємо подальших успіхів та творчої наснаги!