ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Майстри солодких справ

12.11.2021 року в коледжі на заняттях з навчальної практики був проведений майстер-клас з виробництва сучасних кондитерських виробів з використанням сировини компанії Zeelandia. 

Майстер-клас для студентів ІІ курсу освітньо-професійної програми «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» проводила технолог компанії Zeelandia Слєпченко Крістіна.

Заняття із задоволенням і користю відвідали завідувач навчально-виробничої практики Чуйкова С.В., викладачі фахових дисциплін Варибрус В.П., Туз Н.В., Власенко Л.Л. В рамках програми майстер-класу студенти під керівництвом майстра виробничого навчання Землянко М.М. і технолога Крістіни розглянули особливості роботи з кондитерськими інгредієнтами  із асортименту компанії Zeelandia. Студенти виготовили тостовий хліб, мафіни із різними начинками, кекси, цукерки. Готували для цього пісочний випічний напівфабрикат, грил’яж, декорували виготовлену продукцію.

Результати своєї роботи із задоволенням учасники дійства представили адміністрації коледжу – Бондаренко Ользі Михайлівні і Давлетшиній Лілії Вікторівні – під час дегустації. Виготовлені зразки отримали високі оцінки всіх присутніх. Висловлюємо подяку студентам, викладачам, адміністрації коледжу і, звичайно, випускниці нашого коледжу Слєпченко Крістіні за можливість проведення заняття такого високого рівня.