ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Професія – Формувальник ковбасних виробів

Кваліфікація – 1, 2, 3 розряди

База навчальної практики:

 

Лабораторія технології ковбасного виробництва

Лабораторний стіл

Столи для обвалювання

Обвалювальні дошки

Подрібнювач

Електром’ясорубка BRAUN G 1500 – 1

Мийка 2-секційна

Шприц

Міні-кутер

Стерилізатор ГП-20 – 1

Ножі

Кухонний посуд

Рама

Термометр

Електропіч

Вологомір

Натуральні оболонки

Штучні оболонки

Спеції та прянощі

Ваги електронні Kenwood»

 

База виробничої практики:

                                                                                      ПП «Новожанівський м’ясокомбінат»;
                                                                                      ТОВ «Харківський молочний комбінат»;
                                                                                      ТОВ «Богодухівський молзавод»;
                                                                                      ТОВ «ФМ Хладопром»;
                                                                                      ТОВ «Салтівський м’ясокомбінат»;
                                                                                      ТОВ «Люботинський пекар»;
                                                                                      ТОВ «ДЛК «ПІЛОТ»;
                                                                                      ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика»;
                                                                                      ТОВ «Українсько-Словенське підприємство «Хлібопекарський комплекс «Кулиничівський»;
                                                                                      ТОВ «МС ХОЛОД»;
                                                                                      ПрАТ «Кондитерська фабрики «Харків’янка»;
                                                                                      ТОВ «Ново-Водолажський м’ясокомбінат» та інші.