Професія – Формувальник ковбасних виробів
Кваліфікація – 1, 2, 3 розряди
База навчальної практики:
Лабораторія технології ковбасного виробництва
Лабораторний стіл
Столи для обвалювання
Обвалювальні дошки
Подрібнювач
Електром’ясорубка BRAUN G 1500 – 1
Мийка 2-секційна
Шприц
Міні-кутер
Стерилізатор ГП-20 – 1
Ножі
Кухонний посуд
Рама
Термометр
Електропіч
Вологомір
Натуральні оболонки
Штучні оболонки
Спеції та прянощі
Ваги електронні Kenwood»
База виробничої практики:
ПП «Новожанівський м’ясокомбінат»;
ТОВ «Харківський молочний комбінат»;
ТОВ «Богодухівський молзавод»;
ТОВ «ФМ Хладопром»;
ТОВ «Салтівський м’ясокомбінат»;
ТОВ «Люботинський пекар»;
ТОВ «ДЛК «ПІЛОТ»;
ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика»;
ТОВ «Українсько-Словенське підприємство «Хлібопекарський комплекс «Кулиничівський»;
ТОВ «МС ХОЛОД»;
ПрАТ «Кондитерська фабрики «Харків’янка»;
ТОВ «Ново-Водолажський м’ясокомбінат» та інші.