ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Професія – Формувальник ковбасних виробів

Кваліфікація – 1, 2, 3 розряди

База навчальної практики:

 

Лабораторія технології ковбасного виробництва

Лабораторний стіл

Столи для обвалювання

Обвалювальні дошки

Подрібнювач

Електром’ясорубка BRAUN G 1500 – 1

Мийка 2-секційна

Шприц

Міні-кутер

Стерилізатор ГП-20 – 1

Ножі

Кухонний посуд

Рама

Термометр

Електропіч

Вологомір

Натуральні оболонки

Штучні оболонки

Спеції та прянощі

Ваги електронні Kenwood»

 

База виробничої практики:

ПП «Новожанівський м’ясокомбінат»

ТОВ «Харківський м’ясокомбінат»