ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Професія – Слюсар-ремонтник

Кваліфікація – 2 розряд

База навчальної практики:

 

Майстерня слюсарна

Перелік обладнання, інструментів, інвентарю.

Стільці

Верстак слюсарний

Електроточило

Мікрометри 25-50

Ножиці по металу

Вороток для мітчиків і плашок

Фреза пальцева

Фреза дискова

Мітчики трубні

Мітчики метричні

Тиски верстатні

Тиски поворотні

Тиски кузнечні

Тиски  синусні

Напильник круглий

Молотки слюсарні

Штангенциркуль

Станок ножовочний

Кувалда

Лінійка слюсарна

Дриль ручна

Дриль акумуляторна

Плоскогубці

Паяльник

Машина шліфувальна

Прес гвинтовий ручний

Зубила слюсарні

Ключі гайкові 

 

Майстерня ремонтна

Перелік обладнання, інструментів, інвентарю.

Стільці

Різак газовий

Редуктор кисневий та газовий

Горілка газова

Вертикальний свердлильний верстат

Токарний верстат

Точильний верстат

Зварювальний апарат

Вантажопідйомний механізм

Зенкери різні

Штангенглибиномір

Штангенциркуль

Притири плоскі

Штангензубомір

 

База виробничої практики:

ТОВ «Фабрика морозива «Хладопром»

ТОВ «ТЕХНОКОМ»