ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Професія – Сировар

Кваліфікація – 2, 3 розряди

База навчальної практики:

 

Лабораторія технологічна

Перелік обладнання, інструментів, інвентарю.

Столи

Стільці

Стіл викладача

Навчальна дошка

Сироробні ванни

Преса 

Сепаратор

Стерилізатор

Термостат

Пластинчата установка

Центрифуга

Електроплитка

Титрувальна установка

Водяна баня

Вологомір

Форми для сиру

Ліри

Мішалки

Хімічні реактиви для визначення фізико-хімічних показників молока

Закваски, молокозсідальний фермент,Cacl2

 

База виробничої практики:

                                                                                  ПП «Новожанівський м’ясокомбінат»;
                                                                                  ТОВ «Харківський молочний комбінат»;
                                                                                  ТОВ «Богодухівський молзавод»;
                                                                                  ТОВ «ФМ Хладопром»;
                                                                                  ТОВ «Салтівський м’ясокомбінат»;
                                                                                  ТОВ «Люботинський пекар»;
                                                                                  ТОВ «ДЛК «ПІЛОТ»;
                                                                                  ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика»;
                                                                     ТОВ «Українсько-Словенське підприємство «Хлібопекарський комплекс «Кулиничівський»;
                                                                                   ТОВ «МС ХОЛОД»;
                                                                                   ПрАТ «Кондитерська фабрики «Харків’янка»;
                                                                                   ТОВ «Ново-Водолажський м’ясокомбінат» та інші.