Професія – Пекар
Кваліфікація – 2 розряд
База навчальної практики:
Лабораторія технології хлібопекарського виробництва
Перелік обладнання, інструментів, інвентарю.
Столи лабораторні Стільці Піч конвекційна ALFA Електрожарочна шафа Лист жарочний Електропривід універсальний Водонагрівач Діжа для тіста Тістомісильна машина Електроплита Elekta pН-метр |
Ваги настільні циферблатні СЕШ-ЗМ – сушильна шафа Металеві бюкси Ексикатор Титрувальна установка Ємності різного об’єму Форми для випікання Ваги технічні Скребки, пензлики, сита, ножі Холодильна шафа Мікрохвильова піч Delfa |
Лабораторія устаткування хлібопекарського виробництва
Перелік обладнання, інструментів, інвентарю.
Столи лабораторні Стільці Діжа для замісу тіста Тістомісильна машина Піч конвекційна марки Smeg Вистійна шафа Live Хлібопіч «Maulnex» Технічні ваги Т-10 |
Бюретки Сушильна шафа Вологомір ВЧМ ИДК-1 (для визначення якості сирої клітковини) Лабораторний посуд Хімічні реактиви |
Навчально-виробнича дільниця
Перелік обладнання, інструментів, інвентарю.
Столи для розробки тіста
Стільці
Діжа для замісу тіста
Тістомісильна машина «Стандарт-50»
Електропіч ПКА-150
Електрожарочна шафа
Водонагрівач
База виробничої практики:
ПП «Новожанівський м’ясокомбінат»;
ТОВ «Харківський молочний комбінат»;
ТОВ «Богодухівський молзавод»;
ТОВ «ФМ Хладопром»;
ТОВ «Салтівський м’ясокомбінат»;
ТОВ «Люботинський пекар»;
ТОВ «ДЛК «ПІЛОТ»;
ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика»;
ТОВ «Українсько-Словенське підприємство «Хлібопекарський комплекс «Кулиничівський»;
ТОВ «МС ХОЛОД»;
ПрАТ «Кондитерська фабрики «Харків’янка»;
ТОВ «Ново-Водолажський м’ясокомбінат» та інші.