ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Професія – Пекар

Кваліфікація – 2 розряд

База навчальної практики:


Лабораторія технології хлібопекарського виробництва

Перелік обладнання, інструментів, інвентарю.

Столи лабораторні

Стільці

Піч конвекційна ALFA

Електрожарочна шафа

Лист жарочний

Електропривід універсальний

Водонагрівач

Діжа для тіста

Тістомісильна машина

Електроплита Elekta

pН-метр 

Ваги настільні циферблатні

СЕШ-ЗМ – сушильна шафа

Металеві бюкси

Ексикатор

Титрувальна установка

Ємності різного об’єму

Форми для випікання

Ваги технічні

Скребки, пензлики, сита, ножі

Холодильна шафа

Мікрохвильова піч Delfa

 

Лабораторія устаткування хлібопекарського виробництва

Перелік обладнання, інструментів, інвентарю.

Столи лабораторні

Стільці

Діжа для замісу тіста

Тістомісильна машина

Піч конвекційна марки Smeg

Вистійна шафа Live

Хлібопіч «Maulnex»

Технічні ваги Т-10

Бюретки

Сушильна шафа

Вологомір ВЧМ

ИДК-1 (для визначення якості сирої клітковини)

Лабораторний посуд

Хімічні реактиви

 

Навчально-виробнича дільниця

Перелік обладнання, інструментів, інвентарю.

Столи для розробки тіста

Стільці

Діжа для замісу тіста

Тістомісильна машина «Стандарт-50»

Електропіч ПКА-150

Електрожарочна шафа

Водонагрівач


База виробничої практики:

ПАТ «Харківська бісквітна фабрика»

ТОВ «Хлібозавод «Ново – Баварський»

ТОВ «УСП «Хлібопекарський комплекс «Кулиничівський»

ТОВ «ТЕХНОКОМ»

ПАТ «Кондитерська фабрика «Харків’янка»

ТДВ «Хлібзавод «Салтівський»