ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Професія – Офіціант

Кваліфікація – 3 розряд

База навчальної практики:

 

Лабораторія організації обслуговування

Перелік обладнання, інструментів, інвентарю.

Машина для нарізки гастрономічних продуктів

Ваги настільні

Електротостери

Піч надвисокої частоти

Холодильна шафа

Холодильний прилавок

Фризер

Штопор універсальний

Відкривачка для пляшок

Відкривача для консервів

Щипці для відкривання пляшок

Ножі

Дошки розробні з відповідним маркуванням

Підставки для пляшок

Експрескавоварка

Гриль електричний

 

База виробничої практики:

                                                                  ПП «Новожанівський м’ясокомбінат»;
                                                                  ТОВ «Харківський молочний комбінат»;
                                                                  ТОВ «Богодухівський молзавод»;
                                                                  ТОВ «ФМ Хладопром»;
                                                                  ТОВ «Салтівський м’ясокомбінат»;
                                                                  ТОВ «Люботинський пекар»;
                                                                  ТОВ «ДЛК «ПІЛОТ»;
                                                                  ПрАТ «Харківська бісквітна фабрика»;
                                             ТОВ «Українсько-Словенське підприємство «Хлібопекарський комплекс «Кулиничівський»;
                                                                  ТОВ «МС ХОЛОД»;
                                                                  ПрАТ «Кондитерська фабрики «Харків’янка»;
                                                                  ТОВ «Ново-Водолажський м’ясокомбінат» та інші.