ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ»

Професія – Машиніст холодильних установок

Кваліфікація – 2 розряд

База навчальної практики:


 1. Лабораторія холодильних установок

Перелік обладнання, інструментів, інвентарю.

Столи лабораторні

Стільці

Компресор АВ-45

Компресорні агрегати

Маслонасос

Агрегат ФАК-07

Агрегат ВС-500

Компресор «Капелан»

Агрегати побутових холодильників

Випарники побутові

Випарники ИФ

Конденсатори різних типів

Деталі компресорів

Діючі установки

 

2. Майстерня слюсарна

Перелік обладнання, інструментів, інвентарю.

Столи лабораторні

Стільці

Верстак слюсарний

Електроточило

Мікрометри 25-50

Ножиці по металу

Плашкоудержувач

Цанга фрезерна 

Мітчики трубні

Мітчики метричні

Тиски верстатні

Тиски поворотні

Тиски  синусні

Зубила слюсарні

Фреза пальцева

Фреза дискова


База виробничої практики:

ПП «Новожанівський м’ясокомбінат»

ПАТ «Харківська бісквітна фабрика»

ТОВ «УСП «Хлібопекарський комплекс «Кулиничівський»

ТМ «Euroclimat – Servsce»  ФОП Ратієв Д. В.

ТОВ «Харківський м’ясокомбінат»

ПАТ «Кондитерська фабрика «Харків’янка»

ТОВ «Хладопром»

ТДВ «Хлібзавод «Салтівський»

«Богодухівський молокозавод»